VI JOBBAR HÄR


 

Mats Reinholdsson

Mats Reinholdsson

VD/GRUNDARE

Kontakta mig så hjälper jag dig!


Eva Reinholdsson

Eva Reinholdsson

SÄLJARE

Kontakta mig så hjälper jag dig!


Maria Zsobrak

Maria Zsobrak

PRODUKTION

Kontakta mig så hjälper jag dig!


Kontakta oss

 

Döderhults profilprodukter historia….

Företaget DÖDERHULTS PROFILPRODUKTER har funnits sedan 1999. Till en början skedde produktionen småskaligt och på prov. Grundaren Mats Reinholdsson tog fram profilkläder i ett tryckeri hemma i garaget. Efterhand blev dock efterfrågan så stor att verksamheten blev tvungen att utöka. Flyttlasset gick till Södra vägen 51 i Oskarshamn, där företaget än i dag huserar. Idag levererar de sina profilprodukter till en mängd kunder runt om i Sverige.

Döderhultarn… Samhället Döderhult är ett område i staden Oskarshamn. För många förknippas namnet också med den kända träskulptören Axel Pettersson, som för det flesta är mer känd under namnet Döderhultarn. Axel Pettersson föddes i Döderhult 1868 och levde och verkade där fram till sin död 1925.

Konstnären är vida känd för sina grovt tillyxade träskulpturer av människor och djur. De mest kända är; Bröllop, Begravningen, Fingerkroken, Mönstringen och Husförhöret. Döderhultarns träfigurer finns att beskåda på Döderhultarmuseet, i Oskarshamn. Sommartid står även det hus, som fungerade som hans bostad och ateljé i centrala Oskarshamn, öppet för besökare.

Hitta hit

 

Slide background
Slide background
Slide background